H.A.C.C.P.
Sigurno ste upoznati da u skladu sa novim zakonskim odredbama svi privredni subjekti koji su u lancu uvoza, skladištenja, proizvodnje i distribucije prehrambenih sirovina ili proizvoda kao ugostiteljski objekti koji vrše pripremu i serviranje hrane, bice u obavezi da u svom objektu imaju implementiran HACAP sistem bezbednosti (Hazard Analysis and Critical Control Points). Odluka o sprovodenju i monitoringu HACCP-a objavljena je u ,Službenom glasniku Republike Srbije” i stupila je na snagu od 1. januara 2009. godine. Kao krajnji rok za pocetak implementacije prema Zakonu o bezbednosti hrane, naveden je 10 jun 2011 godine. Strucni tim preduzeca ,,VinCo.O.D’’ je za UGOSTITELJSKE OBJEKTE priremio posebnu PONUDU IMPLEMENTACIJE osnovnih konsultantskih usluga, sadrži i dodatne marketinške pogodnosti: mplementacija HACCP u objektu:
*-Analiza i ocena usaglašenosti postojeceg stanja, procena rizika, izrada HACCP studije i plana, izrada prirucnnika i procedure, interna provera i verifikacija HACCP sistema. •
* -Prijavljivanje i organizovanje sertifikacije.
-* Procena rizika na radnom mestu, prema Pravilniku. •
- * Kategorizacija objekta prema Pravilniku o kategorizaciji ugostiteljskih objekata i procena menadžerskog sistema koju sprovode diplomirani turizmolozi. •
- * Izrada vizuelnog identiteta restorana i kratke reportaže o restoranu. •
-* Reklama restorana na sajtu magazina Tehnologija hrane.
-* GRATIS stavka u ponudi, po izboru klijenta.
Krajnju ponudu, odnosno cenu usluga, utvrdujemo nakon prve posete Vašem objektu i procene trenutnog stanja, odnosno obima posla i projekta. Ukoliko se odlucite za blagovremeno uvodenje HACCP-a u Vaš objekat, slobodno nas kontaktirajte – naša prva poseta je bez obaveza.